top of page
In the Classroom

Véleményem szerint nagyon szerencsés az a diák, akinek sikerül bekerülnie Móni tanítványai köze. Nem véletlen az, hogy alig van szabad kapacitása a kedves tanárnőnek. Business English tematikával foglalkoztunk angol óráinkon, melyeken maximálisan megkaptam azt, amire szükségem volt. Őszintén sajnálom, hogy kérésemre most hosszabb szünetet tartunk.

Pálfi Tibor

Mónival, Mónitól már harmadik éve tanulok angolt. Mindamellett, hogy felkészült, folyamatosan fejlődésre sarkalló tanár, rendkívül segítőkész és rugalmas. Az óráink minden egyes alkalommal barátságos hangulatban telnek, így egyáltalán nem talál meg az az érzés, hogy "úr isten, megint egy angol órát kell letudjak", mint ez az ember tanuló korszakában néha előtört. Az órákat jól felépítetten, tematikusan vezeti, de ha szükséges, megakasztva a könyvbeli tematikát, struktúrát, bármikor át tud váltani más gyakorlatra, különféle témakör, nyelvtan, szóhasználat tekintetében, amire épp szükség van. Nagyon sokat köszönhetek neki, hisz gyakorlatilag a nulláról építette fel velem a most már mondhatom, hogy magabiztos angol nyelvhasználatom. :)

Horog Tímea

Megdicsér a kollégád vagy a párod egy váratlan pillanatban, hogy mennyit fejlődött az angolod? Vagy esetleg előléptetnek a nyelvtudásodnak köszönhetően? - Én ezt mondanám igazi fejlődésnek, amikor a környezeted igazolja vissza, hogy jó úton jársz...
Lassan 1.5 éve veszek Mónitól órákat és azóta is mindenkinek bátran ajánlom, mert valóban mérhető a fejlődés, amit a segítségével el lehet érni. Ami nagyon nagy pozitívum, hogy személyre szabottan tanít attól függően, hogy miben szeretnél leginkább fejlődni, többek között szakmai angolt is. Nagyon rugalmas, kedves és mind ezek mellett jó hangulatú órákon vehetsz részt és természetesen szemmel látható fejlődésen mehetsz keresztül, ha őt választod! :)

Cser-Gál Adrienn

Bárki, aki eddig angoltanár felől érdeklődött nálam, mindig csak Mónit ajánlottam. Lassan több, mint egy éve tanulok vele, kishúgommal együtt és nem is cserélnék más tanárra.
Hihetetlenül rugalmas és megértő, emlékszem, mikor az első órámra 20 perc késéssel érkeztem, de mégsem éreztem rosszallást a szemében. Még a vírushelyzet sem állíttatta meg, ugyanúgy folytattuk tovább a munkát online, fennakadások nélkül. Történt olyan eset is, mikor már telefonon tudtunk csak konzultálni, de még akkor sem adta fel, hogy megtanítson angolul. Immáron egy érettségin és egy B2-es nyelvvizsgán vagyok túl vele, mely a segítsége nélkül bőven nem sikerülhetett volna.

Szlovicsák Zita

Lassan egy éve dolgozunk együtt Mónival és nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. Az emelt szintű érettségimet a lehető legjobban sikerült teljesíteni és jelenleg egy felsőfokú nyelvvizsgára készülünk. Jó hangulatban telik az együtt töltött idő, mindig pozitívan és feltöltődve távozok az órákról. Segítőkész és türelmes, nagyon sokat köszönhetek neki.

Szép Tímea

Tejesen mindegy, hogy mi a cél: Vizsgára vagy állásinterjúra készülsz, esetleg szeretnél folyékonyabban és magabiztosabban beszélni. Én mindezekben elképesztő segítséget kaptam, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek Mónit, aki angolul szeretne tanulni. Jo hangulatban teltek az órák, de mégis motivált tudtam maradni óráról órára. Szakmailag és emberileg egyaránt kiváló kezekbe kerültem. Hab a tortán a kolléga, aki egy fantasztikusan édes kis kutyus :) Hálás köszönet a rengeteg segítségért.

Hering Adrienn

Ajánlások: Testimonials
bottom of page